Om Maze Marketing

Maze Marketing er stiftet i 2019 med en ambition om at skabe nye standarder indenfor outsourcing af contact center opgaver. Vi har 15 års erfaring fra ledende stillinger i tele-branchen, hvor vi har arbejdet med alle aspekter inden for contact center.

Vores strategi bygger på erfaring og knowhow, der bruges til at skabe en arbejdsplads og kultur, som kan tiltrække og skabe de mest kompetente medarbejdere til at varetage vores kunders opgaver. 

Vi ser vores kunder som langsigtede partnerskaber, og vi gør det til vores største mål at hjælpe vores kunder med at opnå fantastiske salgs- og serviceresultater på alle slags contact center opgaver. 

 

Hos Maze Marketing har vi en klar strategi for fremtiden

og nogle håndfaste værdier, som gør os til dem, vi er. 

Vores mission:

"Vi vil igennem en unik virksomhedskultur og gennemtestede forretningsmodeller være best in class til at kombinere omkostningseffektivisering med værdiforøgelse på toplinjen". 

Vores vision:

"Vi vil være Nordens mest værdiskabende og innovative outsourcing partner inden for contact center". 

De 4 værdier hos Maze Marketing

Engageret

Vi er engagerede i vores kunder, partnere og kollegaer. Vi brænder for altid at løfte os til det næste niveau og finde nye og bedre måder at løse opgaverne på. Igennem vores kultur engagerer vi hinanden til at yde vores absolut bedste for at være det bedste contact center.

Troværdig

Vi sørger altid for at have kvalitet i vores tilgang til at løse en opgave eller et problem. I alle kontaktpunkter er vi ærlige, fair og tør at gå hele vejen for kunderne. For os er det vigtigt, at vores kunder altid er trygge.

Proaktiv

Vi forstår vigtigheden af at arbejde på forkant, hvilket kommer til udtryk ved, at vi altid er idérige og løser udfordringer, før de bliver til problemer. Proaktivitet overfor kunden betyder et højt serviceniveau og en evne til at finde frem til kundens behov og komme med løsninger, som tilfredsstiller behovene. 

Kompetent 

Vi sætter en ære i at være kompetente inden for alle vores arbejdsområder. Vi omsætter vores kunders strategi til konkret handling med fokus på kunden, og vi bruger viden fra et område til at skabe værdi på et andet. Dette gør os til et fleksibelt contact center.

 

Maze Marketing ApS

Kobbelvænget 74 

2700 Brønshøj

 

CVR: 40 32 00 83

Maze Marketing | Contact Center E-mail - Facebook - LinkedIn - Instagram

Kontakt os

Info@maze-marketing.dk

  • Maze Marketing Facebook
  • Maze Marketing LinkedIn
  • Maze Marketing Instagram

Maze Marketing © 2019